בראוניז עם שוקולד מריר
המתכון בראוניז שוקולד כהה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 471 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוקה-עוגיות שוקולד מריר, עוגיות שוקולד מריר עם פצפוצי דובדבנים, ו עוגיות שוקולד מריר.
הוראות
קוצצים שוקולד לתוך כ 1/2 אינץ גושים; אתה צריך בערך 2 כוסות. בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, משלבים חצי מהשוקולד והחמאה.
מחממים בתנור מיקרוגל על חצי כוח (50%) רק עד שהשוקולד רך והחמאה נמסה, 1 עד 1 1/2 דקות. מערבבים עד התערובת חלקה.
בואו לעמוד עד רק חם לגעת.
בקערה, עם כף עץ, להכות ביצים, סוכר, מלח, וניל עד חלקה.
מוסיפים תערובת שוקולד ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיף קמח, כשליש בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
הוסף שוקולד קצוץ הנותרים ומערבבים רק עד גושים מופצים באופן שווה.
שורה תחתונה וצדדים של מחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' עם קלף בישול, עוטף קצת מעל שפת. לגרד את הבלילה למחבת; מורחים רמה.
אופים בתנור 325 רגיל או 300 הסעה רק עד פני השטח מפתחת קרום דק (כמו השכבה העדינה של קרח שנוצר על מים קפואים) ואת קצה האצבע לחוץ בעדינות מאוד במרכז משאיר רושם רך, 20 עד 25 דקות; להיזהר לא overbake.
מגניב לחלוטין במחבת על מדף, לפחות 1 שעה. הרם בראוני על קלף, לקלף קלף, ולהגדיר בראוני על לוח.
חותכים ל 8 ריבועים או טריזים או 16 משולשים (ראה הערות).