בראוניז פאדג'חרובים
בראוניז פאדג'חרוב יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו דבש, אבקת חרוב, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בריא עוגיות קוקוס פאדג'עם אפשרות חרוב, קראב אגוז פאדג', ו פאדג'חרוב פנטסטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את קמח האיות, אבקת חרוב, מלח ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה.
מערבבים את הדבש, תה מבושל, שמנת, שמן צמחי, וביצים יחד בקערה נפרדת.
מוסיפים את תערובת הדבש לתוך תערובת הקמח, ומערבבים לשלב ביסודיות; יוצקים לתוך צלחת אפייה 8x11 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא דביק ולא רטוב, כ 45 דקות. אפשר להתקרר לפני קירור לילה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.