קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז רסק תפוחים אני

בראוניז רסק תפוחים אני
בראוניז רסק תפוחים אני חלב חינם ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אגוזי מלך, מרגרינה, אבקת קקאו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בראוניז רסק תפוחים, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קרם 1 1/2 כוסות סוכר ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
קרםקרם
סוכרסוכר
3
להוסיף ביצים. מנפים קקאו, מלח, סודה לשתיה, קינמון וקמח ומוסיפים לתערובת סוכר, לסירוגין עם רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
4
יוצקים לתוך 10-1/2 X 15-1/2 מחבת רול ג 'לי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
שלב 2 כף סוכר, 1 כוס שוקולד צ ' יפס ו 1 כוס אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
6
מפזרים מעל הבלילה.
7
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור