בראוניז שוקולד זוגי
בראוניז כפול שוקולד הוא מתכון אמריקאי שמגיש 8. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 175 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר, שוקולד, אגוזי פקאן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 15% . מתכונים דומים: בראוניז שוקולד כפול , בראוניז שוקולד כפול ובראוניז שוקולד כפול .
הוראות
בסיר קטן כבד או צלחת המתאימה למיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה לא ממותקים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה קטנה מערבבים ביצה וסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזים.
מורחים לתוך 8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!