בראוניז שוקולד-מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד מנטה. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד חצי מתוק של בייקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגיות שוקולד מנטה, עוגיות שוקולד מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; תרסיס עם ספריי בישול. מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מוסיפים סוכר; מערבבים היטב. להתמזג ביצים. מערבבים בקמח ואבקת קקאו.
מורחים 1/3 של הבלילה על החלק התחתון של מחבת מוכן. מסדרים קציצות מנטה בשכבה אחת מעל הבלילה במחבת; מכסים עם הבלילה שנותרה.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. (אל תיקח יותר מדי.) השתמש ידיות לסכל כדי להרים בראוניז מחבת לפני חיתוך לשרת.