בראוניז תאריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תן בראוניז תאריך לנסות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם פצפוצי גרהם, תמרים, חלב מרוכז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו בראוניז תמרים טבעוני שוקולד לעיס, פאדג'י ודקדנטי בראוניז ממותק-ללא גלוטן וטבעוני, ו בראוניז קישואים ממותקים עם שוקולד-ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים פירורי קרקר גרהם עם חמאה מומסת בקערה; לחץ לתחתית התבנית המוכנה ליצירת קרום פאי.
מקציפים בקערה חלב מרוכז ממותק,ביצים ותמצית וניל. מקפלים אגוזי מלך ותמרים לתערובת החלב בעזרת מרית; יוצקים לקרום פאי מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-35 דקות; חותכים לסורגים כשהם עדיין חמים.
הניחו כל ריבוע על תוחם קאפקייקס להגשה.