בראנץ' חביתה טורט
ניתן להכין את המתכון של בראנץ' חביתה טורט תוך כשעה ו-35 דקות . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.03 $ למנה. מנה אחת מכילה 697 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 114 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת בראנץ' לימון , בורגר דל פחמימות בראנץ' בורגר ובראנץ' קמחי בטטה - ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני .
הוראות
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בעדינות כל עלה של בצק עלים לריבוע בגודל 12 אינץ'.
הניחו דף אחד של בצק עלים בצלחת פשטידה עמוקה או בתבנית קפיצית; לְהַפְרִישׁ.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה עד שרוחה.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה משחימים קלות, פריכים ורכים, 12 עד 15 דקות.
מערבבים בקערה את הביצים, הפטרוזיליה, קורט מלח ופלפל ו-2 כפות מים וטורפים היטב. ממיסים 1 כף חמאה במחבת נקייה על אש בינונית עד שהחמאה מתבשלת.
יוצקים מחצית מתערובת החביתה (3/4 כוס) למחבת מחוממת. מבשלים על אש בינונית. כאשר תערובת החביתה מתייצבת, הרם מעט את הקצוות בעזרת מרית כדי לאפשר לחלק לא מבושל לזרום מתחת. המשך לבשל עד להתייצבות, בערך 2 עד 3 דקות. מחליקים את החביתה על תבנית העוגיות. חזור על הפעולה עם יתרת כף החמאה והחביתה.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
שכבו את המרכיבים בצלחת פאי על גבי בצק עלים בסדר הבא: אחת מהחביתות, 4 אונקיות חזיר, מחצית מתפוחי האדמה המטוגנים וכוס גבינה מגוררת. למעלה עם יתרת תפוחי האדמה, חזיר, גבינה וחביתה. מכסים את הטורט עם יריעת בצק העלים הנותר. מהדקים את הקצוות של שני יריעות הפחזניות ליצירת שפה; לקצץ עודפים. כיווץ או חליל קצוות. כעת ניתן לשמור את הטורט במקרר למשך הלילה (ראה הערת בישול).
בקערה קטנה, טורפים יחד ביצה אחת וכף מים; מברישים מעל בצק עלים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה מקבל חום זהוב עשיר, 30 עד 35 דקות.
תנו לעמוד לפחות 5 דקות; לחתוך לקוביות. אפשר להגיש את הטורט חם או בטמפרטורת החדר.