קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

בראנץ ' עם ביצים, בייקון ופריזה

בראנץ ' עם ביצים, בייקון ופריזה
בראנץ ' Flatbread עם ביצים, בייקון, ופריזה עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, עלי חסה פריזה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריסה עם בייקון וביצים רכות מתכון, מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, ו פריזי עם לארדונים וביצים שלוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 1 1/2 כוסות חם (11
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
בואו לעמוד עד שמרים הוא מתרכך, על 5 דקות. מערבבים 1 כפית מלח 1 כף שמן זית. בהדרגה מערבבים או, עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, להכות 3 1/2 כוסות קמח עד התערובת יוצרת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
אם משתמשים בקרס בצק, מכים במהירות גבוהה עד שהבצק כבר לא מרגיש דביק ומושך בצורה נקייה מהקערה, 5 עד 7 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות יותר קמח, 1 כף בכל פעם. אם לישה ביד, לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, קפיץ, וכבר לא דביק, 15 עד 20 דקות; להוסיף קמח כנדרש כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מניחים בצק בקערה משומנת; הופכים את הבצק לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להכפלה, 35 עד 45 דקות. אגרוף בצק למטה, לכסות, ולהירגע עד 8 שעות (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר מגבות נייר לניקוז. להזמין 1 כף בייקון טפטוף להתלבש ירוק,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
לפחות 2 שעות לפני ההגשה, להסיר בצק מהמקרר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות (ראה הערות). לגרד על לוח מקומח קלות ולחץ בעדינות כדי לגרש אוויר. מחלקים בצק לארבעה חלקים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
רול או למתוח בעדינות חתיכה אחת בכל פעם לתוך אליפסה 13 על ידי 7 אינץ 'על 1/16 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים כל אחד על נייר אפייה משומן וקמח תירס 12 על 15 אינץ ' ללא מסגרת; במידת הצורך, למתוח בצק כדי לעצב מחדש.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
11
מברשת כל אליפסה עם כ 1/2 כף שמן זית ומפזרים על 1/3 כוס גבינה. מסדרים רבע מהבייקון המבושל באופן שווה על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
אופים לחם שטוח שניים בכל פעם בתנור 450 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
הסר מהתנור וסדק 3 ביצים על כל אליפסה (לביצים מבושלות היטב, לפצח ביצים על לחם שטוח 5 דקות לאפייה).
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
15
להחזיר לחם שטוח לתנור, החלפת עמדות מחבת, ואופים עד הקרום הוא השחמה היטב, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים 1 כף שמן זית או טיפות בייקון שמורות והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
17
מוסיפים תרד ופריז ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
18
החלק כל לחם שטוח על קרש חיתוך או צלחת. תל לבוש ירוק באותה מידה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
19
חותכים כל אליפסה במחצית לאורכו, ולאחר מכן לרוחב לשמונה פרוסות.
20
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן