בראנץ ' עם ביצים, בייקון ופריזה
בראנץ ' Flatbread עם ביצים, בייקון, ופריזה עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, עלי חסה פריזה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריסה עם בייקון וביצים רכות מתכון, מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, ו פריזי עם לארדונים וביצים שלוקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 1 1/2 כוסות חם (11
בואו לעמוד עד שמרים הוא מתרכך, על 5 דקות. מערבבים 1 כפית מלח 1 כף שמן זית. בהדרגה מערבבים או, עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, להכות 3 1/2 כוסות קמח עד התערובת יוצרת בצק רך.
אם משתמשים בקרס בצק, מכים במהירות גבוהה עד שהבצק כבר לא מרגיש דביק ומושך בצורה נקייה מהקערה, 5 עד 7 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות יותר קמח, 1 כף בכל פעם. אם לישה ביד, לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, קפיץ, וכבר לא דביק, 15 עד 20 דקות; להוסיף קמח כנדרש כדי למנוע דבק.
מניחים בצק בקערה משומנת; הופכים את הבצק לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להכפלה, 35 עד 45 דקות. אגרוף בצק למטה, לכסות, ולהירגע עד 8 שעות (ראה הערות).
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה פריך, על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. להזמין 1 כף בייקון טפטוף להתלבש ירוק,אם תרצה.
לפחות 2 שעות לפני ההגשה, להסיר בצק מהמקרר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות (ראה הערות). לגרד על לוח מקומח קלות ולחץ בעדינות כדי לגרש אוויר. מחלקים בצק לארבעה חלקים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 דקות.
רול או למתוח בעדינות חתיכה אחת בכל פעם לתוך אליפסה 13 על ידי 7 אינץ 'על 1/16 אינץ' עבה.
מניחים כל אחד על נייר אפייה משומן וקמח תירס 12 על 15 אינץ ' ללא מסגרת; במידת הצורך, למתוח בצק כדי לעצב מחדש.
מברשת כל אליפסה עם כ 1/2 כף שמן זית ומפזרים על 1/3 כוס גבינה. מסדרים רבע מהבייקון המבושל באופן שווה על כל אחד.
אופים לחם שטוח שניים בכל פעם בתנור 450 במשך 10 דקות.
הסר מהתנור וסדק 3 ביצים על כל אליפסה (לביצים מבושלות היטב, לפצח ביצים על לחם שטוח 5 דקות לאפייה).
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
להחזיר לחם שטוח לתנור, החלפת עמדות מחבת, ואופים עד הקרום הוא השחמה היטב, 5 עד 8 דקות יותר.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים 1 כף שמן זית או טיפות בייקון שמורות והחומץ.
מוסיפים תרד ופריז ומערבבים למעיל.
החלק כל לחם שטוח על קרש חיתוך או צלחת. תל לבוש ירוק באותה מידה על גבי.
חותכים כל אליפסה במחצית לאורכו, ולאחר מכן לרוחב לשמונה פרוסות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.