קיש עם לבבות ארטישוק ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיש עם לבבות ארטישוק פרמזן. ארוחת הבוקר הזאת 234 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך לבבות ארטישוק, ביצים, קליפות עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק עם בצל, חומץ בלסמי וגבינת פרמזן, לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. שורה קליפות עוגה עם רדיד וממלאים שעועית יבשה.
הסר רדיד ושעועית, טמפרטורה נמוכה יותר ל-350F ואופים עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות. מגניב מעט על מתלה חוט.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים במשך 3 דקות. לסחוט לחות מן ארטישוק, להוסיף מחבת ו מוקפץ במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לחלק באופן שווה בין פגזים.
להקציף ביצים, חצי, גבינה, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תערובת ארטישוק.
אופים עד שנקבע במרכז וזהוב קל, 35 עד 40 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.