בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות תרד
בראנץ ' יום ראשון: ביצים אפויות תרד הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 172 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, ביצים, מלח כשר ופלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות עם תרד, ביצי בראנץ ' בימי ראשון, ו בראנץ ' ראשון: ביצים ירוקות וחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים עד שקוף, כ 4 דקות.
מוסיפים שום טחון ומבשלים עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים תרד קצוץ ומבשלים עד שרוב המים שנותרו בתרד התאדו, כ -7 דקות.
מפזרים קמח על תערובת תרד ומערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומערבבים לשלב. להביא לרתיחה ולאפשר חלב להתעבות. אם אתה מחפש ביצה אפויה רופפת יותר, להוסיף יותר חלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להביא קומקום לרתיחה.
מחלקים תערובת תרד בין 4 ramekins, ו לפצח 1 ביצה על גבי כל אחד.
מניחים ramekins בגיליון אפייה גבוהה ושופכים מים רותחים בתבנית אפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים ב 177° עד לבן מוגדר אבל חלמון נשאר נוזלי, על 23 דקות.
מגישים עם הרבה טוסט לטבילה.