בראנץ' של יום ראשון: סיור טייר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית קטוגנית? בראנץ ' יום ראשון: Tortière יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל סדוק, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי, תבשיל בראנץ ' של יום ראשון, ו בראנץ ' ראשון: מוזלי.
הוראות
אופים תפוחי אדמה בתנור 400 °F עד מבושל לחלוטין, כשעה. אפשר להתקרר, ברגע שזה מגניב מספיק כדי לטפל להסיר את העור מחית בקערה גדולה. תנור נמוך ל 350 °F.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה ומוסיפים בצל. מבשלים עד בצל זהוב חום, על 6 דקות.
מוסיפים חזיר טחון, מים, תפוחי אדמה, מלח, פלפל שחור, קינמון, allspice וחרדל טחון. מבשלים תוך ריסוק עם כף עץ עד הבשר הוא לבשל באופן מלא תערובת לקחה על עקביות יבשה, מוודא כי תפוחי אדמה משולבים באופן מלא לתוך תערובת.
הסר ממחבת לקערה גדולה ולאפשר להתקרר לחלוטין.
גליל דיסק בצק 1 כדי להתאים לתחתית מחבת פאי 9 אינץ'. מילוי עם מילוי בשר מגניב, החלקה העליון של מילוי.
מברשת קצוות של בצק פאי מלא עם ביצה לשטוף, לגלגל את הקרום השני ולהתאים על גבי. לקצץ קצוות הבצק בעדינות לאטום עם אצבעות.
חותכים פורקן למעלה, ואז מברשת עם ביצה לשטוף.
אופים במשך 50 דקות, אם הקרום העליון מתחיל חום יותר מדי לכסות עם נייר. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.