קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

בראנץ' של יום ראשון: תרד ושכבות Gruyère

בראנץ' של יום ראשון: תרד ושכבות Gruyère
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: תרד Gruyère סטרטן. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך תרד, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בראנץ ' סטרטה של יום ראשון, בראנץ ' ראשון: בוקר השנה החדשה בשכבת נקניק וגבינה, ו ירך חזיר, Gruyère ותרד Strata.

הוראות

1
ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים את התרד, 1/4 כפית מלח, וקורט של פלפל. מבשלים עד התרד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
משמנים צלחת אפייה בגודל 8 אינץ ' עם חמאה. (השתמשתי בתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ 'ומילאתי אותה לחלוטין,אבל היו לה צדדים קצרים - רק אינץ'.) לסדר חצי הלחם, בצד החמאה למעלה, בשכבה אחת בצלחת. פזר חצי מתערובת התרד ו 1/2 כוס הגבינה על הלחם. אני חוזר, מכינה עוד שכבה של לחם, תרד וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4
לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את התערובת באופן שווה על החלק העליון של לחם שכבתי, תרד, וגבינה. לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולשים שקית 2 קילו סוכר על גבי לשקול אותו. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים את התנור ל 325 מעלות. אפשר לשכבה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני האפייה. כאשר מוכן לאפות, להסיר את משקל הסוכר,להסיר את לעטוף פלסטיק, ומפזרים את הנותרים 1/2 כוס גבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד שני הקצוות והמרכז הם נפוחים ואת הקצוות משכו מעט מן הצדדים של המנה, 50 עד 55 דקות. (מרכז השכבות שלי אף פעם לא באמת התנפח, אז הסרתי אותו כאשר הקצוות התרחקו מן הצדדים של המנה.) מגניב על מתלה תיל 5 דקות לפני ההגשה.