עוף בגריל עם זיגוג סריראצ'ה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף בגריל עם זיגוג סריראצ'ה. צופה הדמות שלך? המתכון הידידותי ללא גלוטן, ללא חלב ופודמפה כולל 825 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סריראצ'ה, רבעי ירך עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו סלט עוף בגריל סריראצ'ה, עוף ברביקיו סריראצ'ה בגריל, ו מייפל דבש סריראצ'ה עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לצלייה עקיפה. אם משתמשים בגריל גז, מחממים צד אחד לבינוני-גבוה ומשאירים צד אחד ללא חום. אם משתמשים בגריל פחמים, סדרו גחלים חמות משני צידי סורג הפחם והשאירו חלל ריק באמצע.
שלב ריבת מנגו, עירית, חומץ וסריראצ ' ה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. שמרו 1/4 כוס תערובת מנגו; מניחים בצד.
מברישים שמן באופן שווה על עוף.
הסר בזהירות את מתלה הגריל.
הניחו תבנית נייר אלומיניום חד פעמית על חלק גריל לא מחומם. החזירו בזהירות את מתלה הגריל לגריל.
מקום עוף על גריל מתלה מעל מוסק חלק.
מברישים עוף עם כ -2 כפות שנותרו תערובת המנגו. מכסה סגור; גריל 90 דקות או עד שמדחום המוחדר לחלק הבשרני של הירך רושם 165, הופך עוף ומבריש בערך 2 כפות תערובת מנגו כל 20 דקות.
מטפטפים עוף עם תערובת מנגו שמורה 1/4 כוס.
הערת יין: טעמי הפירות הטרופיים של המנה הזו והחום החריף הם אידיאליים עבור גוורצטרמינר, ענב פופולרי של גרמניה וצרפת. טעמי המנגו והמשמש של הוגל גוורצטרמינר הארומטי ביותר 2006 (2 דולר
הד את אלה של הזיגוג, בעוד שאופי אגוזי ליצ ' י מעט מתוק עוזר לאזן את החום. ג ' פרי לינדנמות