ברביקיו משך כריך חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל BBQ משך כריך חזיר. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קאיין, פפריקה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו בישול איטי מנגל משך חזיר, מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, ו כריך חזיר משך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקטשופ, סוכר חום, חומץ, ווסטרשייר, קאיין, פתיתי פלפל אדומים ומלח ופלפל שחור בקערה קטנה.
שלב את הפפריקה, אורגנו, פלפל שחור, סוכר חום, מלח וקיין בקערה בינונית ולזרוק עם האצבעות שלך לערבב. לשפשף את תערובת התבלינים על החזיר מכל הצדדים.
מניחים את החזיר ב להכניס תנור איטי.
להוסיף 1/2 כוס רוטב ברביקיו ולכסות את התנור האיטי. מבשלים גבוה עד חזיר הוא מזלג מכרז, 4 עד 5 שעות, או על נמוך, 8 עד 10 שעות.
להעביר את החזיר ללוח גילוף.
בואו בשר החזיר לעמוד, על 5 דקות.
בינתיים להוסיף 2 כפות של נוזלים חזיר רותח לרוטב ברביקיו הנותרים. להביא את רוטב ברביקיו לרתיחה בסיר קטן על אש נמוכה, על 10 דקות.
יוצקים את החומץ לתוך קערה בינונית ומפזרים את הסוכר מגורען.
מוסיפים את הפטרוזיליה והגזר וזורקים.
באמצעות שני מזלגות, לגרוס את החזיר ולהשליך כל עודף שומן. עוטפים את החזיר על הלחמניות ומעל עם רוטב ברביקיו נוסף וגזר חמצמץ.