קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

ברביקיו משך פיצה חזיר

ברביקיו משך פיצה חזיר
ברביקיו משך פיצה חזיר דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1293 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, קרום פיצה אפוי מראש, חזיר משךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . , שהוא מוצק. נסו בישול איטי מנגל משך חזיר, ברביקיו משך פיצה חזיר, ו פיצת חזיר משוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את קרום הפיצה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה, מערבבים את רוטב הברביקיו עם אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים את הרוטב על קרום הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
רוטברוטב
5
סדר חזיר משך, בצל פרוס, פרוסות פלפל אדום פרוסות באופן שווה על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חזיר משךחזיר משך
בצלבצל
6
אופים בתנור שחומם מראש עד התוספות חמות וקרום הפיצה פריך בתחתית, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

חזיר משך עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec חלוץ סיליה La עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
סיליה פיוניר מלבק
סיליה פיוניר מלבק
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות ו oak הזדקנות הערות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, טיפוסי של Malbec, חיך מוצק בינוני אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם רוסטביף ארגטין עם "אמפנדס" טיפוסי.