ברביקיו קוריאני קמחי קסדילה
ברביקיו קוריאני קמחי Quesadillas עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות קמח אל הישן, רוטב sriracha, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות), המבורגר קימצ'י קוריאני, ו קציץ בשר קוריאני קימצ'י (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בשקית פלסטיק גדולה גדולה לשימוש חוזר. מערבבים יחד מרכיבים המרינדה; לשפוך על עוף בשקית. חותם ומקרר לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 8 שעות.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 14 עד 16 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר הוא לחתוך (לפחות 74°). פרוסת עוף דקה.
בינתיים, מערבבים יחד מרכיבים רוטב. מכסים ומקררים עד ההגשה.
כדי להפוך quesadillas, חצי העליון של כל טורטייה עם עוף, קמחי, גבינה ובצל ירוק. מקפלים טורטיות לשניים.
מברשת שני הצדדים של טורטיה עם שמן.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום נמוך בינוני.
הוסף 2 קסדיות למחבת. מבשלים 2 עד 3 דקות, הופך פעם אחת, עד טורטילה הוא חום פריך וגבינה נמס. חזור עם שאר הקסדיות.
חותכים quesadillas לתוך פלחי.