קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ברד בורבון

ברד בורבון
אם יש לך ויסקי, מיץ דובדבנים maraschino, לימונדה להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו ברד הוויסקי של קרוליין למרדי גרא, ברד סנגריה, ו ברד זריחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים 1 כוס מים. מחלקים תערובת ל 2 (1-גל.) zip-top שקיות מקפיא פלסטיק; לאטום להקפיא 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הסר מן המקפיא, ולתת לעמוד 1 שעה או עד מתרכך ומתחיל להמס. באמצעות הידיים, לסחוט שקיות עד תערובת הוא slushy. כפית 2 כוסות תערובת לתוך כל כוס המגישה. למעלה כל אחד עם 2 כפית. מיץ דובדבנים. (אל תערבבי.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
3
מגישים באופן מיידי.
4
מקשטים, אם תרצה.
5
* משקה לימון ליים רך ניתן להחליף בורבון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ