ברד בורבון
אם יש לך ויסקי, מיץ דובדבנים maraschino, לימונדה להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו ברד הוויסקי של קרוליין למרדי גרא, ברד סנגריה, ו ברד זריחה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים 1 כוס מים. מחלקים תערובת ל 2 (1-גל.) zip-top שקיות מקפיא פלסטיק; לאטום להקפיא 8 שעות.
הסר מן המקפיא, ולתת לעמוד 1 שעה או עד מתרכך ומתחיל להמס. באמצעות הידיים, לסחוט שקיות עד תערובת הוא slushy. כפית 2 כוסות תערובת לתוך כל כוס המגישה. למעלה כל אחד עם 2 כפית. מיץ דובדבנים. (אל תערבבי.)
* משקה לימון ליים רך ניתן להחליף בורבון.