ברווז אדום עם תפוחים: Germano alle Mele עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 87 גר' של חלבון, 228 גרם של שומן, וסך הכל 2589 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גזר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם תפוחים, רנסנס Hvar קלוי ברווז עם תפוחים, ו חזה ברווז עם תפוחים ומתכון קימל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את הראש, הצוואר,קצות הכנפיים והרגליים של הציפור ולהניח בצד עבור מרק. יש לשטוף את הציפור במים קרים, ולאחר מכן עם היין, חומץ כוס 1 ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מסננים את הנוזלים מן הציפור ולשפשף את החלק החיצוני של הבשר עם נוזלים. מתבלים את הציפור מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. למלא את הציפור בתפוחים, רוזמרין ושום ולסבך את הציפור עם הקצב?חוט שזור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים את הברווז בתנור הולנדי להוסיף 1/2 כוס יין לבן וצלי בתנור, חשוף, במשך 1 שעה, צולה מדי פעם עם ציר העוף. כאשר ציפור מבושלת, להסיר מהתנור ולאפשר לנוח 10 דקות לפני גילוף. בינתיים, לנקז את השומן מהמחבת ולהוסיף את רסק העגבניות. מבשלים 2 עד 3 דקות עד רסק עגבניות משנה צבע deglaze המחבת עם חומץ סיידר 1/2 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפיות מלח חם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את 2 התפוחים הנותרים ומבשלים עד שהם התרככו, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מוסיפים את דבש הערמון ומערבבים עד שנוצר רוטב דק. לגלף את הציפור, מפזרים את העירית לתוך הרוטב ויוצקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מגישים באופן מיידי.
8
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
9
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.