קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

ברווז, בסגנון חזיר: אנטרה בפורצ'טה

ברווז, בסגנון חזיר: אנטרה בפורצ'טה
ברווז, בסגנון חזיר: אנטראן בפורצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 74 גרם שומן, ובסך הכל של 927 קלוריות. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בצל, ברווז פקין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו עוף בסגנון פורצ'טה, חזיר חזיר בסגנון של פורצ'טה, ו קציץ בשר חזיר בסגנון פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את העגל, כבד הברווז, הפנקטה הקצוצה, פירורי הלחם, השום, הרוזמרין והטימין, תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כבד ברווזכבד ברווז
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מתבלים את הברווז מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל וממלאים את החלל בתערובת, עוטפים את הברווז עם הפנקטה הפרוסה, ומסבכים את הברווז בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד לריכוך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הברווז וצורבים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
מכניסים את הברווז לתנור, מבשלים 10 דקות ואז מכסים ביין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מבשלים בתנור עד שהברווז רוחש והמלית מבושלת לחלוטין, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים חם.