ברווז דבש עם עדשים בלסמיות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון 224 גרם של שומן, וסך הכל 2566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עדשים ירוקים פטיט, ברווזים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סטייקים בלסמי, טנדורי ברווז ועדשים, ו ברווז עם עדשים איטיים ומרווה.
הוראות
1
כדי להכין ברווז, לשלב הראשון 5 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מברווזים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
3
חותכים את קצות כנפיים. לשטוף ברווזים עם מים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת עשב תחת עור משוחרר; לשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ברווז
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שלב את הדבש, 1 כף herbes דה פרובנס, ו 2 כפות חומץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
להבקיע עור ברווז מספר פעמים עם סכין קילוף (לא לחתוך בשר).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מקום ברווזים במחבת צלייה, צד השד למעלה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות. בזהירות להסיר ברווזים מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מסננים ומשליכים שאריות ממחבת. בזהירות למקם ברווזים במחבת, צד השד למטה. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בזהירות להסיר ברווזים מן המחבת, ולהשליך את הטפטוף. לקרר את הברווזים מעט.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להסיר ולהשליך את העור. בזהירות למקם ברווזים במחבת, השד בצד למעלה. למרוח בתערובת דבש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
אופים, חשוף, ב 325 במשך 30 דקות, צולה כל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד 10 דקות. שמור מקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
14
הסר בשר שנותר מעצמות; להיפטר מעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
כדי להכין עדשים, הרבעה חצאי שאלוט עם שיני.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
16
מערבבים חצאי שאלוט, מים, עדשים, ו 2 שיני שום בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 20 דקות או עד שהעדשים מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
עדשים
שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
18
מסננים וזורקים חצאי שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
19
להביא חומץ 1 כוס לרתיחה בסיר קטן. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 10 דקות). מערבבים חרדל 1/4 כפית מלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
20
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
מוסיפים בצלצלי שאלוט קצוצים, גזר, 2 כפיות טימין, ו 1/4 כפית פלפל; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
22
להוסיף תערובת שאלוט ותערובת חרדל עדשים; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
23
מניחים עדשים על מגש. מסדרים מקלות תיפוף סביב עדשים; עדשים העליון עם בשר משך.