קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז מזוגג דבש וחרדל

ברווז מזוגג דבש וחרדל
ברווז מזוגג דבש-חרדל נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 642 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ברווז, חרדל דיז'ון, דבש ברור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו דבש Crockpot וברווז מזוגג משמש, ברווז מזוגג דבש עם כרוב סבוי, ו דבש בגריל ושד ברווז מזוגג צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כשעה לפני הבישול, מוציאים את הברווז מהמקרר כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
משוך החוצה וזרוק כל גושי שומן גדולים מתוך הברווז, ואז לשפשף אותו בכל רחבי עם קצת מלח, שמן ואבקת חמישה תבלינים. לשבת את הברווז בתוך פח קלייה, ואז לצלות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
עבור זיגוג, לערבב את הדבש, סויה, שרי וחרדל בקערה. כאשר הברווז יש את הזמן שלו, להסיר אותו מהתנור, לשפוך את כל השומן מן הפח ו baste בנדיבות עם זיגוג. הפעל את התנור עד 190c / 170c מאוורר / גז 5 ולצלות את הברווז במשך 20 דקות נוספות עד דביק וברונזה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הברווז למנה נקייה כדי לתפוס כל מיצים ולאפשר לו לנוח לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
כדי להכין רוטב פשוט, יוצקים את המיצים מן הפח הקלייה לתוך קנקן או קערה ולהשאיר להתיישב. השתמש מצקת כדי להסיר את השומן מן המיצים, ואז להטות את המיצים בחזרה לסיר לחמם כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)