ברווז מזוגג דבש וחרדל
ברווז מזוגג דבש-חרדל נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 642 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ברווז, חרדל דיז'ון, דבש ברור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו דבש Crockpot וברווז מזוגג משמש, ברווז מזוגג דבש עם כרוב סבוי, ו דבש בגריל ושד ברווז מזוגג צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
כשעה לפני הבישול, מוציאים את הברווז מהמקרר כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
משוך החוצה וזרוק כל גושי שומן גדולים מתוך הברווז, ואז לשפשף אותו בכל רחבי עם קצת מלח, שמן ואבקת חמישה תבלינים. לשבת את הברווז בתוך פח קלייה, ואז לצלות במשך 2 שעות.
עבור זיגוג, לערבב את הדבש, סויה, שרי וחרדל בקערה. כאשר הברווז יש את הזמן שלו, להסיר אותו מהתנור, לשפוך את כל השומן מן הפח ו baste בנדיבות עם זיגוג. הפעל את התנור עד 190c / 170c מאוורר / גז 5 ולצלות את הברווז במשך 20 דקות נוספות עד דביק וברונזה.
הסר את הברווז למנה נקייה כדי לתפוס כל מיצים ולאפשר לו לנוח לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
כדי להכין רוטב פשוט, יוצקים את המיצים מן הפח הקלייה לתוך קנקן או קערה ולהשאיר להתיישב. השתמש מצקת כדי להסיר את השומן מן המיצים, ואז להטות את המיצים בחזרה לסיר לחמם כדי לשרת.