קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

ברווז עם דבש

ברווז עם דבש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ברווז עם דבש יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 269 גרם של שומן, וסך הכל 2859 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, דבש פרח כתום, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ברווז דבש שומשום עם ברוקולי, ברווז מזוגג דבש וחרדל, ו ברווז בגריל עם דבש ערמונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. טוחנים דק 2 כפיות טריות או 1 כפית פרחי לבנדר יבשים, טימין, מלח ים ופלפלים במטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר פיקדונות שומן ו giblets מחלל ברווז, שמירה על הכבד. לקצץ עור עודף ושומן מאזור הצוואר. לשטוף מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
3
חיתוך דרך העור והשומן (אבל לא בשר) של חזה ברווז, ציון דפוס חוצה. לשפשף בתוך ומחוץ לברווז עם תערובת עשב; להחזיר כבד ברווז לחלל.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כבד ברווזכבד ברווז
ברווז שלםברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מקום ברווז, הנקה, על מתלה במחבת צלייה. צלי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר ברווז לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
7
יוצקים מיצי מחבת לתוך כוס זכוכית 4 כוס מדידה; כפית את השומן. להחזיר מיצים ו 1 כף שומן למחבת.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים מרק ויין. תחזיר את הברווז למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מברשת עם 2 כפות דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
ברווז צלוי 20 דקות, צולה פעם אחת עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מברשת עם 2 כפות דבש; מפזרים 1 כפית טרי או 1/2 כפית לבנדר מיובש. ברווז צלוי עד הזהב עמוק מדחום מוכנס לתוך החלק הפנימי ביותר של הירך רושמים 82°, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מעבירים ברווז למגש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
13
הסר כבד; מחית דק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מורחים כבד על פרוסות באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כבדכבד
15
להוסיף 1 כפית טרי או 1/2 כפית לבנדר יבש למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
16
מניחים מעל חום בינוני. מרתיחים מיצים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
העברה לקערה. פרוס ברווז ומגיש עם פרוסות בגט ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות