ברווז עם דבש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ברווז עם דבש יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 269 גרם של שומן, וסך הכל 2859 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, דבש פרח כתום, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ברווז דבש שומשום עם ברוקולי, ברווז מזוגג דבש וחרדל, ו ברווז בגריל עם דבש ערמונים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. טוחנים דק 2 כפיות טריות או 1 כפית פרחי לבנדר יבשים, טימין, מלח ים ופלפלים במטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי.
הסר פיקדונות שומן ו giblets מחלל ברווז, שמירה על הכבד. לקצץ עור עודף ושומן מאזור הצוואר. לשטוף מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
חיתוך דרך העור והשומן (אבל לא בשר) של חזה ברווז, ציון דפוס חוצה. לשפשף בתוך ומחוץ לברווז עם תערובת עשב; להחזיר כבד ברווז לחלל.
מקום ברווז, הנקה, על מתלה במחבת צלייה. צלי 2 שעות.
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
יוצקים מיצי מחבת לתוך כוס זכוכית 4 כוס מדידה; כפית את השומן. להחזיר מיצים ו 1 כף שומן למחבת.
מוסיפים מרק ויין. תחזיר את הברווז למחבת.
ברווז צלוי 20 דקות, צולה פעם אחת עם מיצי פאן.
מברשת עם 2 כפות דבש; מפזרים 1 כפית טרי או 1/2 כפית לבנדר מיובש. ברווז צלוי עד הזהב עמוק מדחום מוכנס לתוך החלק הפנימי ביותר של הירך רושמים 82°, על 5 דקות יותר.
הסר כבד; מחית דק בקערה קטנה.
מורחים כבד על פרוסות באגט.
להוסיף 1 כפית טרי או 1/2 כפית לבנדר יבש למחבת צלייה.
מניחים מעל חום בינוני. מרתיחים מיצים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
העברה לקערה. פרוס ברווז ומגיש עם פרוסות בגט ומיצי פאן.