ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי
ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 484 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, ברווז, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די גרוע. ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי, סלט אנדיב בלגי, ו תחש בלגי ממולא דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הברווז צריך להיות מוכן יום לפני בגלל זמן הבישול האיטי הארוך. אם אתה רוכש קונפי ברווז מבושל מראש, דלג על ההוראות בפסקה זו ופעל לפי ההוראות על החבילה של המוצר. בכל מקרה, תצטרך לגרוס את הברווז לשימוש במתכון זה. עבור קונפי משלך של ברווז, לערבב את המלח, פלפל ושום יחד מעיל את הברווז עם תבלינים משפשף את פני השטח של הברווז. על הכיריים, מחממים את השמן או השומן במחבת צלייה עמוקה (אם תשתמשו בתנור) או בתנור הולנדי גדול (אם תבשלו בטווח). (הערה: אתה תהיה ציד בלתי חוקי הברווז, לא טיגון זה, ולכן, חשוב להימנע מה שהופך את השמן חם מדי.)
מוסיפים את הברווז לשמן החם. אם אתה משתמש בתנור, לשים את הברווז בתנור 200 מעלות f שחומם מראש במשך כ 6 עד 8 שעות. אם אתה משתמש הכיריים, לבשל את הברווז בבית מבשלים. בכל מקרה, הברווז חייב להיות מבושל עד שהוא נופל מן העצם.
הסר את כל בשר הברווז מן העצמות ושומר בשר עד הצורך.
חותכים את האנדיב לשניים ולהסיר את הליבה. לצרוב קלות את הצדדים לחתוך של האנדיב בשמן זית על חום בינוני במחבת nonstick.
מפזרים את הסוכר, המלח, הפלפל והחמאה וממשיכים לבשל עד אל דנטה - כ -10 דקות. אתה רוצה שהאנדיב יהיה רך מעט, אבל מוצק מספיק כדי לתמוך במילוי הברווז. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומניחים להתקרר.
הכן את מחית המנגו / ברי על ידי הוספת מנגו ותותים לבלנדר או מעבד מזון וערבוב עד חלקה.
אם הברווז קר, מחממים או מחממים אותו מחדש, תלוי אם הכנת קונפי משלך, או רכשת אותו מוכן. לגרוס את הברווז עם 2 מזלגות.
למלא כל endive-חצי עם ברווז, כפית מנגו ברי מחית על גבי ומקשטים עם פטל.