קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
דיאטותללא גלוטן
מגזין

ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין

ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין
המתכון פריך-מכרז ברווז צלוי עם רוטב דובדבן-רוזמרין יכול להתבצע תוך כ -5 שעות ו -40 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 67 גרם חלבון, 226 גרם שומן, ובסך הכל 2367 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מיץ לימון, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 248 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין, ברווז צלוי עם רוטב דובדבנים מיובשים, ו ברווז צלוי ממולא עסיסי ברוטב דובדבנים בלסמי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שוטפים את הברווז מבפנים ומבחוץ ומייבשים. חתוך עודפי שומן מהצוואר והחלל, חתוך את קצות הכנפיים וזורק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מערבבים 1 כף מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה, ומפזרים את הציפור מבפנים ומבחוץ. בעזרת סכין חיתוך יוצרים עשרות חריצים דרך העור והשומן (מקפידים לא לנקב את הבשר) בכל הצדדים ובכל חלקי הציפור.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים את השד ברווז בצד על מתלה במחבת צלייה וצולים במשך שעה 1. מוציאים את הציפור מהתנור, מעבירים לפלטה ומסננים בזהירות את השומן מהתבנית לכוס מדידה (בסופו של דבר תקבלו 2 עד 3 כוסות). מחזירים את הברווז למחבת, דוקרים שוב עם הסכין, הופכים אותו לצד החזה כלפי מטה וצולים עוד שעה. חזור על כל שעה, צולה את הברווז בסך הכל 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בזמן שהברווז מתבשל מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים 1 כף שומן ברווז על אש בינונית ומבשלים את השאלוט עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את הדובדבנים, הציר, השימורים, הדבש והרוזמרין, ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
צווארי עוףצווארי עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
9
מסירים מהאש, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים פנימה את החמאה וטועמים מלח ופלפל. מניחים בצד עד לסיום הברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ברווז שלםברווז שלם
10
לאחר 4 1/2 שעות צלייה, סובבו את טמפרטורת התנור עד 350 מעלות פרנהייט, דוקרים את עור הברווז בפעם האחרונה, ממליחים את העור שוב ומחזירים את הציפור לתנור, בצד החזה כלפי מעלה. צולים 30 דקות עד שהעור שחום יפה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים מהתנור, אוהל בנייר כסף ומניחים לנוח 20 דקות. מחממים בעדינות את הרוטב על אש נמוכה. לגלף את הברווז, לשים את חתיכות על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "