קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה

ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה
ברווז שפשף עשב עם דובדבן טארט ורוטב מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה קלוריות 5844, 164 גרם חלבון ו 562 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, יין בעל גוף מלא, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה, חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי, ו מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שפשוף עשבים. אם באמצעות עלי דפנה טריים, לשלוף את הוורידים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שלב את כל החומרים עבור לשפשף עשב טחנת תבלינים או בלנדר לטחון כדי להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להשרות את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
חותכים את הברווזים על ידי הסרת 2 הרגליים ואת 2 השדיים ללא עצמות (עם עור) מכל ציפור. שמור על הצוואר והגוויות. להבקיע את העור על השדיים על ידי ציור סכין חדה מאוד על פני העור בתבנית חצייה אלכסונית, 4 או 5 קווים בכל כיוון. היזהר לחתוך רק לתוך העור ולא לתוך הבשר. זה עוזר לעבד את השומן במהירות כאשר השדיים מבושלים. לשפשף את השדיים הברווז ואת הרגליים עם הדבק עשב באופן שווה כמו שאתה יכול, משפשף כמה בתוך החתכים הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווזברווז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
שים אותם בקערה בינונית, לכסות, ולתת לרבד במקרר לפחות 3 שעות או כל עוד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
חותכים את הכנפיים מגוויות הברווז, מסירים כמה שיותר עור ושומן כמו יורד בקלות, וחותכים את הגוויות לשניים (אתה יכול לכופף אותם עד שהם נשברים, ואז לחתוך בין העצמות, או להשתמש סכין קצבים). אתה צריך עכשיו 4 כנפיים, 4 חתיכות של פגר, 2 צוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
8
מחממים את השמן בסיר גדול (6 עד 8 ליטר) בעל תחתית כבדה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הוסף אלה 10 חתיכות לסיר ולחמם אותם במשך 10 עד 12 דקות, מפנה פעם או פעמיים. שלב זה חשוב לבניית טעם במלאי אבל לא כל המשטחים צריכים להיות חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
יוצקים את השומן שהצטבר במחבת, ואז לשפוך מספיק מים קרים כדי בקושי לכסות את העצמות. מביאים את המניה לרתיחה, הופכים את החום לנמוך מאוד, ומורידים כל שומן או קצף שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, הקורנית ועלי המפרץ ומבשלים בעדינות שנחשפו במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
רוטב. מסננים את המניה, משליכים את העצמות, ומחזירים את המניה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את היין, שאלוט ודובדבנים. מרתיחים את הרוטב עד שהוא מעובה מופחת על 2 כוסות, 45 עד 60 דקות. (הרוטב יכול להתבצע יום קדימה בקירור עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
צולה את הרגליים. מחממים את התנור ל 218°. כ 45 דקות לפני ההגשה, מחממים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') ovenproof (ברזל יצוק עובד היטב) על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
יוצקים סרט של שמן צמחי וחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
16
מוסיפים את רגלי הברווז בצד העור למטה ומבשלים עד שצד העור חומים, 4 עד 5 דקות. בלי לסובב את הרגליים, לשים את המחבת בתנור וצולים במשך 10 דקות. סובב את רגלי הברווז והמשיך לצלות עד שהעור חום ופריך מאוד והבשר רך כאשר פירסינג במזלג, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
הסר אותם מהתנור ולתת לנוח על צלחת במקום חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מטגנים את השדיים. כאשר הרגליים כבר בתנור במשך 20 דקות, להתחיל לבשל את השדיים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
יוצקים סרט דק של שמן למחבת גדולה אחרת (12 אינץ') ולחמם אותו על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מוסיפים את צד העור חזה ברווז למטה, להפחית את החום בינוני נמוך, ולתת לבשל לאט וללא הפרעה. לאחר 5 דקות, על 1/2 אינץ ' של שומן יהיה שניתנו לתוך המחבת, אשר יסייע לעבד את שאר השומן מתחת לעור. המשך לבשל את השדיים עד העור הוא חום מאוד פריך, עוד 5 עד 10 דקות. אם השומן שניתנו עולה מעל רמת העור ובשר הברווז מתחיל להיות שקוע, לשפוך חלק ממנו לתוך קערה קטנה. זה ימנע בשר השד מן overcooking לפני העור הוא פריך. כאשר העור הוא פריך אבל לא מושחר, להפוך את השדיים מעל ומבשלים רק 1 דקה לנדירה או 2 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני. הבשר צריך להרגיש מוצק אבל עדיין קפיץ מדחום מיד לקרוא מוכנס אופקית לתוך השד צריך לרשום 49° עד125 עבור נדיר,130 עד135 עבור בינוני-נדיר בינוני. הטמפרטורה תמשיך לעלות כ 10° כפי שהם לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
21
להעביר אותם לצלחת עם הרגליים ולתת להם לשבת על החלק האחורי של התנור במשך 4 עד 5 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
22
סיום. הביאו את הרוטב לרתיחה ומערבבים את המרווה הקצוצה, הקורנית והחומץ הבלסמי. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. מסדרים את רגלי הברווז על מגש מחומם או צלחות בודדות. באמצעות סכין דק וחד, לחתוך את השדיים בעובי 3/8 אינץ ' אלכסוני ולסדר את הפרוסות בצורת מאוורר נשען על הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל ברווזרגל ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
23
יוצקים את הרוטב מעל ומסביב לברווז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
24
דומים לצימוקים ענקיים, זנים מתוקים וחמוצים של דובדבנים יבשים מעמק יקימה בוושינגטון הם מרכיבים מרגשים וחדשים יחסית. דובדבנים יבשים יש טעם prunelike, אבל דובדבנים טארט (חמוץ או עוגה), אשר מעובדים בדרך כלל עם סוכר, יש טעם חריף מבריק. כאשר הם מבושלים ביין וברווז, הם עושים רוטב מאוזן, מלוח, מלא בטעם שמשחק יפה את הברווז פריכה שפשף במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
25
The Herbfarm Cookbook by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.