קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה

ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה
ברווז שפשף עשב עם דובדבן טארט ורוטב מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה קלוריות 5844, 164 גרם חלבון ו 562 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, יין בעל גוף מלא, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה, חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי, ו מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שפשוף עשבים. אם באמצעות עלי דפנה טריים, לשלוף את הוורידים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שלב את כל החומרים עבור לשפשף עשב טחנת תבלינים או בלנדר לטחון כדי להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להשרות את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
חותכים את הברווזים על ידי הסרת 2 הרגליים ואת 2 השדיים ללא עצמות (עם עור) מכל ציפור. שמור על הצוואר והגוויות. להבקיע את העור על השדיים על ידי ציור סכין חדה מאוד על פני העור בתבנית חצייה אלכסונית, 4 או 5 קווים בכל כיוון. היזהר לחתוך רק לתוך העור ולא לתוך הבשר. זה עוזר לעבד את השומן במהירות כאשר השדיים מבושלים. לשפשף את השדיים הברווז ואת הרגליים עם הדבק עשב באופן שווה כמו שאתה יכול, משפשף כמה בתוך החתכים הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווזברווז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
שים אותם בקערה בינונית, לכסות, ולתת לרבד במקרר לפחות 3 שעות או כל עוד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
חותכים את הכנפיים מגוויות הברווז, מסירים כמה שיותר עור ושומן כמו יורד בקלות, וחותכים את הגוויות לשניים (אתה יכול לכופף אותם עד שהם נשברים, ואז לחתוך בין העצמות, או להשתמש סכין קצבים). אתה צריך עכשיו 4 כנפיים, 4 חתיכות של פגר, 2 צוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
8
מחממים את השמן בסיר גדול (6 עד 8 ליטר) בעל תחתית כבדה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הוסף אלה 10 חתיכות לסיר ולחמם אותם במשך 10 עד 12 דקות, מפנה פעם או פעמיים. שלב זה חשוב לבניית טעם במלאי אבל לא כל המשטחים צריכים להיות חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
יוצקים את השומן שהצטבר במחבת, ואז לשפוך מספיק מים קרים כדי בקושי לכסות את העצמות. מביאים את המניה לרתיחה, הופכים את החום לנמוך מאוד, ומורידים כל שומן או קצף שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, הקורנית ועלי המפרץ ומבשלים בעדינות שנחשפו במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
רוטב. מסננים את המניה, משליכים את העצמות, ומחזירים את המניה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים את היין, שאלוט ודובדבנים. מרתיחים את הרוטב עד שהוא מעובה מופחת על 2 כוסות, 45 עד 60 דקות. (הרוטב יכול להתבצע יום קדימה בקירור עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
צולה את הרגליים. מחממים את התנור ל 218°. כ 45 דקות לפני ההגשה, מחממים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') ovenproof (ברזל יצוק עובד היטב) על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
יוצקים סרט של שמן צמחי וחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
16
מוסיפים את רגלי הברווז בצד העור למטה ומבשלים עד שצד העור חומים, 4 עד 5 דקות. בלי לסובב את הרגליים, לשים את המחבת בתנור וצולים במשך 10 דקות. סובב את רגלי הברווז והמשיך לצלות עד שהעור חום ופריך מאוד והבשר רך כאשר פירסינג במזלג, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
הסר אותם מהתנור ולתת לנוח על צלחת במקום חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מטגנים את השדיים. כאשר הרגליים כבר בתנור במשך 20 דקות, להתחיל לבשל את השדיים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
יוצקים סרט דק של שמן למחבת גדולה אחרת (12 אינץ') ולחמם אותו על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מוסיפים את צד העור חזה ברווז למטה, להפחית את החום בינוני נמוך, ולתת לבשל לאט וללא הפרעה. לאחר 5 דקות, על 1/2 אינץ ' של שומן יהיה שניתנו לתוך המחבת, אשר יסייע לעבד את שאר השומן מתחת לעור. המשך לבשל את השדיים עד העור הוא חום מאוד פריך, עוד 5 עד 10 דקות. אם השומן שניתנו עולה מעל רמת העור ובשר הברווז מתחיל להיות שקוע, לשפוך חלק ממנו לתוך קערה קטנה. זה ימנע בשר השד מן overcooking לפני העור הוא פריך. כאשר העור הוא פריך אבל לא מושחר, להפוך את השדיים מעל ומבשלים רק 1 דקה לנדירה או 2 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני. הבשר צריך להרגיש מוצק אבל עדיין קפיץ מדחום מיד לקרוא מוכנס אופקית לתוך השד צריך לרשום 49° עד125 עבור נדיר,130 עד135 עבור בינוני-נדיר בינוני. הטמפרטורה תמשיך לעלות כ 10° כפי שהם לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
21
להעביר אותם לצלחת עם הרגליים ולתת להם לשבת על החלק האחורי של התנור במשך 4 עד 5 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
22
סיום. הביאו את הרוטב לרתיחה ומערבבים את המרווה הקצוצה, הקורנית והחומץ הבלסמי. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. מסדרים את רגלי הברווז על מגש מחומם או צלחות בודדות. באמצעות סכין דק וחד, לחתוך את השדיים בעובי 3/8 אינץ ' אלכסוני ולסדר את הפרוסות בצורת מאוורר נשען על הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגל ברווזרגל ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
23
יוצקים את הרוטב מעל ומסביב לברווז.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
24
דומים לצימוקים ענקיים, זנים מתוקים וחמוצים של דובדבנים יבשים מעמק יקימה בוושינגטון הם מרכיבים מרגשים וחדשים יחסית. דובדבנים יבשים יש טעם prunelike, אבל דובדבנים טארט (חמוץ או עוגה), אשר מעובדים בדרך כלל עם סוכר, יש טעם חריף מבריק. כאשר הם מבושלים ביין וברווז, הם עושים רוטב מאוזן, מלוח, מלא בטעם שמשחק יפה את הברווז פריכה שפשף במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
25
The Herbfarm Cookbook by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2עלי דפנת ביי, טריים או יבשיםעלי דפנת ביי, טריים או יבשים2חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1קטןגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1צלעסלרי, גס, קצוץסלרי, גס, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדובדבנים יבשים (ראה הערה)דובדבנים יבשים (ראה הערה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי רוזמרין טרייםעלי רוזמרין טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מרווה טריה קצוצה דקמרווה טריה קצוצה דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום בעל גוף מלא, כגון קברנה סוביניון או מרלויין אדום בעל גוף מלא, כגון קברנה סוביניון או מרלו4חתיכות טופי הית' ברגרגרי ערערגרגרי ערער1קטןבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1גרידת תפוז פרוסה דק (הוסרה עם zester)גרידת תפוז פרוסה דק (הוסרה עם zester)2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט בינונית, קצוצה דק (אודותשאלוט בינונית, קצוצה דק (אודות1אוראו ממולאים כפוליםטימין אנגלי קצוץ דקטימין אנגלי קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין אנגליים טרייםעלי טימין אנגליים טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים11קילוגרםברווזים שלם 5 קילו, פקין או מוסקוביברווזים שלם 5 קילו, פקין או מוסקובי