ברולה פודינג אורז קרוליינה
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. אם יש לך אגוז מוסקט, זהב קרוליינה, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברולה פודינג אורז לימון, ברולה פודינג אורז קוקוס, ו וניל שעועית פודינג אורז קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות שישה ראמקינים 6-אונקיה ומניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
בסיר כבד תחתית, להביא את החלב כדי רתיחה נמוכה על חום בינוני עם אורז, שעועית וניל וזרעים שמורים, ומלח. להעלות את החום בינוני ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך והתערובת עבה וקטיפתי, 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ולהשליך את שעועית וניל.
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הסוכר המגורען ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. קריר מעט, ואז מערבבים את החלמונים, חמאה, אגוז מוסקט וציפורן עד שהחמאה נמסה.
מחלקים את הפודינג באופן שווה בין ramekins מוכן ואופים במשך כ 20 דקות, עד נפוח מעט אבל עדיין רך במרכז.
מחממים את המטגן או מכינים לפיד מטבח קטן.
מפזרים כל פודינג באופן שווה עם כ 1 כף של סוכר קנה טבעי.
אם משתמשים ברוילר, מניחים תחת המטגן בשליש העליון של התנור עד caramelizes הסוכר, סיבוב גיליון האפייה לחום באופן שווה, 1 עד 2 דקות. אם באמצעות לפיד מטבח, לפיד כל פודינג בנפרד לקרם את הסוכר, להיזהר לשמור על הלפיד במרחק המומלץ על ידי היצרן.