קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

ברוסקטה סיציליאניתname

ברוסקטה סיציליאניתname
אם יש לך שום, זיתים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: טירונית סיציליאנית וברוסקטה שעועית לבנה, עוף סיציליאני, ו קנולי סיציליאניname.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
להניח לחם על תבנית אפייה טפטוף עם כ 2 כפות. שמן.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד קלוי אור חום זהוב, על 5 דקות. תניח בצד.
4
חום 2 כף. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצילים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר לקערה ולהניח בצד.
6
באותו מחבת, לבשל שום הנותרים 2 כפות. שמן, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים סלרי, פלפל וזיתים, ערבוב לשלב, ומבשלים עד מרכך, 5 עד 8 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס מים, חומץ, רסק עגבניות, צימוקים, צנוברים ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים חצילים שמורים, מלח וסוכר, ולאחר מכן מערבבים בעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים קפונטה עם ריקוטה על הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
9
הפוך קדימה: Chill caponata עד 2 ימים ולאחסן טוסטים אטומים עד 2 ימים.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כיכר לחם איטלקי פריך כגון ג'באטה, לחתוך לתוך 1/3-in.- פרוסות עבותכיכר לחם איטלקי פריך כגון ג'באטה, לחתוך לתוך 1/3-in.- פרוסות עבות1גדולחצילים, חתוכים ל-1/2. קוביות (בערך 4 כוסות)חצילים, חתוכים ל-1/2. קוביות (בערך 4 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים קצוציםזיתים ירוקים קצוצים2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6(חוֹרֶף)על שמן זית, מחולקעל שמן זית, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים קלוייםצנוברים קלויים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אדוםחומץ יין אדום2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.