אם יש לך שום, זיתים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: טירונית סיציליאנית וברוסקטה שעועית לבנה, עוף סיציליאני, ו קנולי סיציליאניname.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
להניח לחם על תבנית אפייה טפטוף עם כ 2 כפות. שמן.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד קלוי אור חום זהוב, על 5 דקות. תניח בצד.
4
חום 2 כף. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצילים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר לקערה ולהניח בצד.
6
באותו מחבת, לבשל שום הנותרים 2 כפות. שמן, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים סלרי, פלפל וזיתים, ערבוב לשלב, ומבשלים עד מרכך, 5 עד 8 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס מים, חומץ, רסק עגבניות, צימוקים, צנוברים ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים חצילים שמורים, מלח וסוכר, ולאחר מכן מערבבים בעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים קפונטה עם ריקוטה על הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
9
הפוך קדימה: Chill caponata עד 2 ימים ולאחסן טוסטים אטומים עד 2 ימים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.