ברוסקטה עם רוזמרין, עגבניות שזיף קלויות, ריקוטה ופרושוטו
ברוסקטה המתכון עם רוזמרין, עגבניות שזיף קלויות, ריקוטן ופרושוטו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -50 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגישה 6 . מתאבן זה יש 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך תינוק ארוגולה, רוזמרין, מלח גס כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוסקטה עם עגבניות צלויות, ריקוטן ופרושוטו, ריקוטה, Fig & Prosciutto Bruschetta, ו ברוסקטה עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מערבבים 6 כפות שמן, שום, רוזמרין, 1 כפית מלח גס, ו 1 כפית פלפל בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים רבעי עגבניות ומערבבים למעיל.
Letstand 5 דקות. קו אפייה rimmed sheetwith לסכל. להרים עגבניות ממרינדה ומשיחה, לקצץ בצד למטה, על bakingsheet מוכן (מרינדה מילואים לטוסט).
עגבניות צלויות עד העור הוא השחמה שלפוחיות עגבניות מאוד רך, על 35 דקות. עגבניות מגניבות על הסדין.לשמור על טמפרטורת התנור.
בינתיים, לארגן פרוסות לחם על תבנית אפייה אחרת מעוטר.
מברשת העליון של כל אחד עם מרינדה שמורות (כולל שום חתיכות רוזמרין).
לחם צלוי עד למעלה הוא זהב, 10 עד 12 דקות. טוסט מגניב על הסדין.
מורחים 1 כף גבינת ריקוטה על כל טוסט; מפזרים פלפל. מקפלים חצאים פרושוטו מעל ולמקם על ריקוטה. סדר 2 רבעי עגבניות על גבי פרושוטו.
לטאטא מיץ לימון הנותרים 1 כפית שמן בקערה בינונית כדי להתמזג; העונה עם מלח ופלפל.
להוסיף microgreens ולזרוק למעיל. ברוסקטה למעלה עם microgreens. לארגן על מגש ומגישים.