ברוסקטה פירות
Bruschettan פירות נטול גלוטן, מתאבנים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 28 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שקדים, קטעי תפוז מנדרין, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוסקטה פירות קיץ מתוק, ברוסקטה פירות וניל צלויים, ו ברוסקטה גבינת עיזים פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות עוגה פאונד על מתלה במחבת ברוילר. צלייה עם צמרות 4 עד 5 סנטימטרים מחום 3 עד 5 דקות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב בהיר.
מורחים כל פרוסה עם כ 2 כפיות גבינת שמנת.
חותכים פרוסות באלכסון במחצית כדי להפוך 28 חתיכות. למעלה עם מקטעים כתומים ופירות רצויים.
טפטוף עם סירופ; מפזרים קוקוס. לארגן על מגש הגשה.