המתכון ברוסקטה פלפל אדום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 130 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בזיליקום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם כהר מאוד ידידותי תקציב ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל עגבניות צלויות ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר עור חיצוני נייר מנורת שום (לא לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מברשת עם 1 כפית שמן. עוטפים בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים בחום של 425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לצלות פלפלים אדומים 4 ב. מהאש עד שלפוחית עורות, כ -10 דקות. מניחים מיד פלפלים בקערה; מכסים בניילון ומניחים לעמוד 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס