ברוסקטה פלפל אדום
המתכון ברוסקטה פלפל אדום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 130 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בזיליקום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם כהר מאוד ידידותי תקציב ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל עגבניות צלויות ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור חיצוני נייר מנורת שום (לא לקלף או להפריד ציפורן).
מברשת עם 1 כפית שמן. עוטפים בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב.
לצלות פלפלים אדומים 4 ב. מהאש עד שלפוחית עורות, כ -10 דקות. מניחים מיד פלפלים בקערה; מכסים בניילון ומניחים לעמוד 15-20 דקות.
לקלף ולזרוק עור חרוך. קוצצים גס פלפלים.
חותכים את ראש השום מלמעלה ומשאירים את קצה השורש שלם. לסחוט שום מרוכך מן הנורה דק קוצצים.
בקערה שלבו את הפטרוזיליה, הבזיליקום, מיץ הלימון, המלח, הפלפל ושאר השמן.
מוסיפים פלפלים ושום; מערבבים היטב.
חותכים לחם ל -16 פרוסות, 1/2 אינץ'. עבה; לצלות עד קלוי קל. למעלה עם תערובת פלפל.