ברוסקטה קון פומודורי
ברוסקטה קון פומודורי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: ברוסקטה די פומודורי של מרי הלן, ביצים אפויות עם עגבניות (Uovan Al Piatto Con Pomodori), ו Tiella di patate, cipolle e pomodori (תפוחי אדמה, בצל ותבשיל עגבניות).
הוראות
בקערה, לשלב את שמן זית, עגבניות, שום טחון, בזיליקום, קאיין, ומלח. להפריש לפחות 60 דקות כדי להשרות.
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל לחום בינוני.
גריל את הלחם עד שהוא השחמה משני הצדדים, על 2 דקות לכל צד. בעוד עדיין חם, לשפשף כל צד עם שום לחתוך. מחלקים את תערובת העגבניות על גבי כל פרוסת לחם. לארגן על מגש ולהגיש.