ברוקולי בגריל של ספנסר
ברוקולי בגריל של Spenser לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. לתוספת זו יש 42 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם חומץ יין לבן, שום, מלח ופלפל כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 24% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ברוקולי בגריל , ברוקולי וכרובית בגריל , וברוקולי וכרובית בגריל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הברוקולי ומלבינים עד שהוא הופך לירוק בהיר, ואז מוציאים לקערה גדולה של מי קרח כדי לזעזע ולהפסיק את הבישול.
מסננים את הברוקולי ומייבשים היטב בנייר סופג.
הכניסו את הברוקולי לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
טורפים בקערה קטנה את שמן הזית, פתיתי הפלפל האדום, ה-Nely's Dry Rub, חומץ היין הלבן, המלח, הפלפל והשום.
יוצקים על הברוקולי ואוטמים את השקית.
נותנים למרינדה למשך 30 דקות.
מחממים את הגריל לחום בינוני.
מוציאים את הברוקולי מהשקית, נותנים לעודפי המרינדה לטפטף. מניחים על הגריל ומבשלים עד להשחמה קלה ומזלג רך, כ-4 דקות.
מעבירים את הברוקולי מהגריל לצלחת הגשה ומגישים.