ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה
ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, צרור ברוקולי, מקרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כרובית וברוקולי מוקרם עם גבינת קממבר, ברוקולי וכרובית מוקרמים עם גבינת צ'דר, ו ברוקולי וכרובית מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ומוסיפים את הברוקולי ופרחי הכרובית. מרתיחים את הירקות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם עם עכביש או מסננת ולנקז.
מוסיף את הפסטה למים ו undercook על ידי כ 2 דקות, לנקז.
בינתיים, לשלב את השמנת החמוצה בקערה גדולה יחד עם חרדל, עירית, שום, רוטב חם ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה והכרובית ו-2/3 מהגבינה. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להעביר אותו לתבשיל או אפייה ולכסות עם הגבינה הנותרת. מגניב ורגוע לארוחת איפור מראש.
כדי לחמם ולאכול, לשים את התבשיל על תבנית אפייה ולאפות אותו באמצע תנור f 375 מעלות שחומם מראש עד זהב עמוק תוסס, על 40 עד 45 דקות.