ברוקולי חם Di אונס וסלט תפוחי אדמה זהב יוקון
ברוקולי חם Di אונס וסלט תפוחי אדמה זהב יוקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם ברוקולי די אונס, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, סלט תפוחי אדמה זהב יוקון, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם פרושוטו פריך ושמן כמהין.
הוראות
לשטוף לקצץ את ברוקולי di אונס; לחתוך את הגבעולים קלופים לתוך אורכים 4-או 5 אינץ'. מקלפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות 1 אינץ'.
שים את הקוביות בסיר עם מים קרים כדי לכסות על ידי כמה סנטימטרים, וחום לרתיחה. קוק חשף במשך כ 5 דקות, ואז להניח את הירוקים ואת גבעולים קלופים על גבי תפוחי אדמה, לכסות את הסיר, ומבשלים 5 דקות יותר.
הרימו את הברוקולי די אונס ותפוחי אדמה עם עכביש או מסננת אחרת, והניחו אותם במסננת.
מפזרים בערך חצי מלח על הירקות החמים, לתת להם לנקז להתקרר במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן להפוך אותם לקערת ערבוב.
טפטף את שמן הזית על כל החתיכות, וזרוק בעדינות.
מפזרים על יותר מלח ופפרונצ ' ינו לפי הטעם (אני משתמש 1/4 פתיתי פלפל כפית, או אפילו יותר, כשאני עושה את זה בבית). לזרוק, לטעום, ולהתאים את התיבול.
מגישים על מגש חם גדול, או לשים מנות על צלחות סלט חמות.