ברוקולי טורקיה אופים
אם יש לכם אורז, חמאה, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש באורז הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו טורקיה ברוקולי אופים, טורקיה וברוקולי אופים, ו הילדים שלכם יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגישו להם את הלזניה ההודו והברוקולי הזו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' משלבים הודו, ברוקולי, גבינה ואורז מבושל.
בקערה קטנה משלבים קרקרים מרוסקים וחמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 30 דקות, או עד שהקרקרים פריכים.