ברוקולי מק וגבינה מוקרם
ברוקולי מקרוני וגבינה גראטן יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חלב, פרחי ברוקולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה, ברוקולי וגבינה כחולה מוקרם מתכון, ו ברוקולי וכרובית מוקרמים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 8 דקות; להוסיף ברוקולי. מבשלים 3 דקות או עד הפסטה נעשית.
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 45 שניות.
העברת תערובת שום לקערה קטנה; להפריש.
מוסיפים 1 כפית שמן הנותרים למחבת; מערבבים בצל. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בחלב 3 כוסות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את 3/4 כוס חלב וקמח הנותרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת בצל. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים את הגבינות, מלח, פלפל שחור, פלפל אדום, ואגוז מוסקט.
מוסיפים תערובת פסטה לתערובת חלב, משליכים בעדינות למעיל.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב תערובת שום ולחם במעבד מזון; דופק 15 פעמים או עד פירורים בסדר למדוד 1 כוס.
מפזרים תערובת פירורי לחם על תערובת פסטה.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד העליון הוא חום.