קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות39
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ברוקולי-מרק צ'דר

ברוקולי-מרק צ'דר
מרק ברוקולי-צ'דר הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 607 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, פרחי ברוקולי, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מרק ברוקולי צ'דר הטוב ביותר, מרק ברוקולי צ'דר, ו מרק ברוקולי צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את מרק העוף, חצי וחצי, הן תפוחי אדמה, עלה דפנה, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות. בינתיים, לשים את הברוקולי בקערה בטוחה במיקרוגל; להוסיף 3 כפות מים מתבלים עם מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז פריך, כ 4 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כאשר תפוחי האדמה רכים, להסיר את עלה המפרץ מן המרק ולהעביר את המרק לבלנדר. מחית עד חלקה, משאיר את מכסה המילוי פתוח מעט כדי לאפשר בריחה אדים (או מחית את המרק בסיר עם בלנדר טבילה). החזר את המרק לסיר ודק במים, במידת הצורך. חזור לרתיחה על אש בינונית נמוכה; מערבבים בברוקולי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מומסים. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם קרוטונים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
7
צילום אנטוניס אכילאוס