ברוקולי עם רוטב צדפות
ברוקולי עם רוטב צדפות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, לכי לחנות וקחי שום, ברוקולי, רוטב דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם רוטב צדפות, ברוקולי ופטריות ברוטב צדפות, ו גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות.
הוראות
לקצץ ולהשליך את עבה נובע הברוקולי.
חותכים את הפרחים מן הגבעולים הנותרים, ולאחר מכן לקלף את הגבעולים לחתוך לפרוסות דקות.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הברוקולי ואת blanch במשך 1 דקה, ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים קרים כדי לעצור את הבישול ולנקז ביסודיות.
מחממים את השמן בווק או מחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את השום ומערבבים במהירות עד ריחני מאוד משחימים קלות, על 15 שניות.
מוסיף את הברוקולי, רוטב צדפות, רוטב דגים, וחומץ ומערבבים ומטגנים עד מחומם דרך ורוטב אור נוצר, כ 45 שניות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;