קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

ברוקולי עם שום ורוטב סויה

ברוקולי עם שום ורוטב סויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עם שום ורוטב סויה. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ברוקולי, רוטב סויה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, אטריות רוטב סויה, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את שיני השום ושמן בסיר קטן עם תחתית כבדה. מביאים לרתיחה ומבשלים חשפו על אש נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד השום הוא השחמה במכרז. לכבות את החום ולהוסיף את פתיתי פלפל אדום 1/2 כפית מלח. מיד לשפוך לתוך מיכל חסין חום כדי לעצור את הבישול. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
עבור הסלט, בלאנש את פרחי ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 2 עד 3 דקות, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב לטבול מיד לתוך קערה גדולה של מי קרח עד ברוקולי הוא מקורר. תהליך זה מפסיק את הבישול וקובע את הצבע הירוק הבהיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנקז היטב.
5
בקערה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כוס השמן המשמש לבשל את השום, רוטב הסויה, ו 8 או יותר שיני שום מבושל. טעם לתבלינים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
רוטב סויהרוטב סויה
ברוקוליברוקולי
ציפורןציפורן
שוםשום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה