ברוקולי פסטו
ברוקולי פסטו יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברוקולי פסטו, מטבל פסטו ברוקולי, ו ברוקולי פסטו מק & גבינה.
הוראות
מניחים ברוקולי בקערה גדולה; מכסים בניילון נצמד כבד. מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות או עד ברוקולי הוא מכרז.
מסננים ומעבירים ברוקולי למעבד מזון.
בעוד ברוקולי מבשל, מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; לטגן 2 דקות עד השום הוא משחי קלות.
מוסיפים תערובת שום, גבינת פרמזן, והבא 4 מרכיבים למעבד מזון; תהליך עד חלקה. מכסים ומקררים עד 2 ימים.
מגישים פסטו עם פרוסות בגט.