פרושוטו עומד צלוי צלעות עם תאנים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 110 גרם של שומן, וסך הכל 1326 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שאלוט, צלעות צלויות עומדות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שלב 1 כף של שמן, שום, 1 כף מלח, רוזמרין, ו 2 כפיות פלפל בקערה ומערבבים לשלב. לשפשף את התערובת על כל הצלי ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. (ניתן לעשות עד 12 שעות קדימה. אחסן מכוסה במקרר והבא לטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם).
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חופפים את הפרושוטו בצד הבשרני של הצלי ומאובטחים במקום עם חוט מטבח, לקשור את הצלי על ידי הפעלת המחרוזת במקביל לעצמות. מסדרים את הצלי במדף קלייה גדול, צד העצם למטה. צלוי עד הבשר משחימים יפה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
5
שים את התאנים ואת שאלוט בקערה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן, חומץ ודבש. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את תערובת התאנה למחבת הצלייה, מפחיתים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F, וצולים עוד 1 שעה ו -10 דקות. למרוח את הירקות מדי פעם, עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 115 עד 120 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית. (ודא המדחום הוא בדיוק במרכז הצלי.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לבשר לנוח במשך 20 עד 30 דקות.