קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי-פסטו אגוז עם פסטה

ברוקולי-פסטו אגוז עם פסטה
ברוקולי-פסטו אגוז עם פסטה עשוי להיות רק תבלין שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 418 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו גבינת גרנה פדנו, עלי בזיליקום, מרק ירקות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. נסו לינגוויני עם ברוקולי ראבה-פסטו אגוז, לינגוויני עם פסטו אגוז וברוקולי, ו הלוחש הצונן יותר: פסטו ברוקולי ואגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה קטנה וטוסטים קלות, כ -5 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
דופק יחד 1/4 כוס אגוזי המלך והשום במעבד מזון; מוסיפים את הברוקולי, הבזיליקום, המרק, אגוז המוסקט, פתיתי הפלפל האדום אם משתמשים, 3/4 כפית מלח ומיץ הלימון, ודופק עד לאיחוד. מזלפים לאט את השמן דרך צינור ההזנה כשהמעבד פועל ומחית עד שנוצר רוטב מעט שמנמן, ומגרד את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים 2 כפות מהגבינה ודופק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול.
7
זורקים את הפסטה עם הפסטו בסיר היבש או בקערת ערבוב, יחד עם חלק מנוזל הבישול השמור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את נוזל הבישול שנותר במידת הצורך ומלח נוסף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מעבירים את הפסטה לקערות בודדות ומפזרים את יתרת 1 כף הגבינה. קוצצים את שאר האגוזים ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב