סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, ביצה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . נסו סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון, סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאת טימין חומה, ו סטייק טוב ועוגת כליות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הכליות לשניים, ולהסיר את הצינורות ואת עורות; לשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. להתייבש, ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כליה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
יוצקים את שמן הירקות לתוך סיר תחתון גדול, כבד, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הקמח לפי הטעם במלח ופלפל בקערה. לזרוק את הכליה ואת בשר תבשיל בקמח; לנער את עודף. צורב את הבשר בשמן החם עד השחמה היטב, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תבשיל בשר בקר
כליה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הבייקון לסיר ומבשלים עד קריספ. מערבבים בצל ופטריות, ומבשלים כדי לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
יוצקים במלאי בקר, יין, בשר משחימים; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה להתעבות, על 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
6
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסננים, ואז מחית עם חמאה וחלב; מתבלים במלח ופלפל. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
לחץ על גיליון אחד של בצק עלים לתוך צלחת פאי 9 אינץ', לקצץ את הקצוות כדי להתאים. למלא עם תערובת בשר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
10
מורחים פירה מעל, על סנטימטר אחד עבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מניחים את הסדין הנותר של בצק עלים מעל החלק העליון של העוגה. חתוך את המאפה העודף סביב הקצוות, ולאחר מכן חליל את הקצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
12
צחצח את החלק העליון עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
13
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.