ברוקולי קלוי בתנור
ברוקולי קלוי בתנור עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פאנקו, ברוקולי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-200 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ברוקולי קלוי בתנור, ברוקולי קלוי בתנור, ו ברוקולי קלוי בתנור עם פרמזן (דל שומן).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
חותכים את פרחי הברוקולי לחתיכות בגודל ביס.
חותכים את הגבעול לתוך 1/8 אינץ ' עבה, פרוסות עגולות.
מניחים את הברוקולי לתוך קערת ערבוב וזורקים עם שמן זית, שום, מלח כשר ופלפל ומניחים בצד.
מורחים את panko למחבת עוגת מתכת 13 על ידי 9 אינץ ' ומניחים לתוך התנור במשך 2 דקות או עד קלוי קלוי קלות.
הסר את panko מהתנור ולהוסיף לקערה עם תערובת ברוקולי. לזרוק לשלב. החזירו את התערובת למחבת העוגה, הניחו בתנור וצלו רק עד שהברוקולי יהיה רך, 8 עד 10 דקות נוספות.
הסר מהתנור, לזרוק את הגבינה ומגישים מיד.