ברז'ל הבשר של השף ג' ון
ברז'ל הבשר של השף ג' ון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 338 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מים, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו פלפלים ממולאים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייקים בין 2 חתיכות של פלסטיק כבד; בשר פאונד על 1/4 אינץ ' עבה באמצעות פונדר בשר. אם חתיכת בשר נשברת, להשתמש בו כדי לתקן אזור דק יותר.
מניחים פירורי לחם לקערת ערבוב ומערבבים בשום, 2 כפות שמן זית, צימוקים, גבינת פרמזן, מלח, פלפל שחור, אורגנו וביצה עד בשילוב יסודי.
סטייק העונה עם מלח ופלפל; מניחים חצי פירור הלחם מלית על התחתון 2/3 של סטייק, משאיר את השליש העליון של הסטייק ללא מלית. לחץ קלות על המילוי על הבשר לגלגל את הסטייק לתוך גליל הדוק, החל מהקצה הממולא. לקשור 3 עד 4 חתיכות של חוט המטבח סביב רול להחזיק אותו יחד. קצוות של חוט. חזור עם סטייק ומילוי הנותרים.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים במחבת את לחמניות הסטייק בשמן החם עד להשחמה היטב מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
יוצקים מים וממיסים מיצי מחבת ומשחימים פיסות מזון במים.
לחמניות סטייק העונה עם מלח ופלפל; להוסיף פתיתי פלפל אדומים עלה דפנה למים.
מורחים רוטב עגבניות על לחמניות. פאן נוזלי צריך לכסות את הלחמניות על חצי למעלה.
מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות; להפוך מתגלגל מעל ומבשל מכוסה על 10 דקות יותר. מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז המילוי צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
הסר מחבת, להעביר מגש, ולתת להם לנוח במשך 10 דקות.
להעלות את החום בינוני, להביא רוטב לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מופחת בחצי, על 10 דקות. תחתכי את הלחמניות לרוחב.
מגישים מסודרים על רוטב קטן טפטוף יותר רוטב על גבי.