קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

ברי שיבולת שועל ומשמש מתפוררים

ברי שיבולת שועל ומשמש מתפוררים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל מתפוררת ומשמש ברים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו ריבת משמש, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברים שיבולת שועל טוב מתפורר, ברים מתפוררים חצי אפויים, ו ברי oat banananan אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם חמאה ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את משמשים בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מניחים את שיבולת השועל, שתי הקערות, והמלח בקערה חסינת חום גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את החמאה הנמדדת, 1/2 כוס הדבש, ואת הסוכר החום בסיר השמור. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מיד לשפוך את תערובת החמאה על תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שיבולת השועל מצופים באופן שווה. כאשר התערובת של מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להשתמש כוס מדידה כדי ללחוץ באופן שווה חצי ממנו (כ 1 1/2 כוסות) לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן; להניח אותו בצד.באמצעות כפית מחוררת, להעביר את משמשים למעבד מזון מצויד מצורף להב ולהשליך כל נוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של דבש, ריבה, ותמצית וניל למעבד המזון ולעבד עד התערובת היא חלקה בעיקר (כמה חתיכות קטנות יישארו), על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מורחים את מילוי משמש באופן שווה על בסיס שיבולת שועל. מפזרים באופן שווה את תערובת שיבולת השועל הנותרת על מילוי משמש ולחץ אותה בעדינות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
אופים עד העליון הוא השחמה, על 30 עד 40 דקות. (אם אתה משתמש זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה, זה עלול לקחת 5 דקות יותר.)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני חיתוך לריבועים, על 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®