קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

ברי שיבולת שועל ומשמש מתפוררים

ברי שיבולת שועל ומשמש מתפוררים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל מתפוררת ומשמש ברים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו ריבת משמש, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברים שיבולת שועל טוב מתפורר, ברים מתפוררים חצי אפויים, ו ברי oat banananan אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם חמאה ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את משמשים בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מניחים את שיבולת השועל, שתי הקערות, והמלח בקערה חסינת חום גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את החמאה הנמדדת, 1/2 כוס הדבש, ואת הסוכר החום בסיר השמור. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מיד לשפוך את תערובת החמאה על תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שיבולת השועל מצופים באופן שווה. כאשר התערובת של מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להשתמש כוס מדידה כדי ללחוץ באופן שווה חצי ממנו (כ 1 1/2 כוסות) לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן; להניח אותו בצד.באמצעות כפית מחוררת, להעביר את משמשים למעבד מזון מצויד מצורף להב ולהשליך כל נוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של דבש, ריבה, ותמצית וניל למעבד המזון ולעבד עד התערובת היא חלקה בעיקר (כמה חתיכות קטנות יישארו), על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מורחים את מילוי משמש באופן שווה על בסיס שיבולת שועל. מפזרים באופן שווה את תערובת שיבולת השועל הנותרת על מילוי משמש ולחץ אותה בעדינות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
אופים עד העליון הוא השחמה, על 30 עד 40 דקות. (אם אתה משתמש זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה, זה עלול לקחת 5 דקות יותר.)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני חיתוך לריבועים, על 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות