ברי שיבולת שועל ומשמש מתפוררים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל מתפוררת ומשמש ברים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו ריבת משמש, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברים שיבולת שועל טוב מתפורר, ברים מתפוררים חצי אפויים, ו ברי oat banananan אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם חמאה ולהניח אותו בצד.
מניחים את משמשים בקערה בינונית חסינת חום.
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה.
מניחים את שיבולת השועל, שתי הקערות, והמלח בקערה חסינת חום גדולה ומערבבים לשלב.
מניחים את החמאה הנמדדת, 1/2 כוס הדבש, ואת הסוכר החום בסיר השמור. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מיד לשפוך את תערובת החמאה על תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שיבולת השועל מצופים באופן שווה. כאשר התערובת של מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להשתמש כוס מדידה כדי ללחוץ באופן שווה חצי ממנו (כ 1 1/2 כוסות) לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן; להניח אותו בצד.באמצעות כפית מחוררת, להעביר את משמשים למעבד מזון מצויד מצורף להב ולהשליך כל נוזל שנותר.
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של דבש, ריבה, ותמצית וניל למעבד המזון ולעבד עד התערובת היא חלקה בעיקר (כמה חתיכות קטנות יישארו), על 1 דקה.
מורחים את מילוי משמש באופן שווה על בסיס שיבולת שועל. מפזרים באופן שווה את תערובת שיבולת השועל הנותרת על מילוי משמש ולחץ אותה בעדינות עם האצבעות.
אופים עד העליון הוא השחמה, על 30 עד 40 דקות. (אם אתה משתמש זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה, זה עלול לקחת 5 דקות יותר.)
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני חיתוך לריבועים, על 1 עד 2 שעות.