קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

בריא וטעים: כרוב אדום עם תפוחים ודבש

בריא וטעים: כרוב אדום עם תפוחים ודבש
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בריא & טעים: חזיר בקארי עם תפוחים, בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט, ו בריא וטעים: תפוחים אפויים עם שעורה-נקניק פילאף.

הוראות

1
שים מתלה בשליש התחתון של התנור לחמם מראש את התנור ל 300ºF.
2
במטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה, טוחנים היטב את זרעי הל וכוסברה. מביאים את הדבש לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
קפהקפה
3
מוסיפים את התבלינים הקרקע, מיץ תפוחים, וחומץ יין לבן. מביאים לרתיחה, ולהפחית את הנוזל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בסיר ברזל יצוק בינוני או תנור הולנדי, לבשל את הבייקון על חום בינוני גבוה עד שקוף, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הכרוב האדום ואת התפוחים ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את תערובת דבש תפוח מופחתת על הכרוב וזורקים למעיל. כסו את הסיר והעבירו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
8
Braise במשך 2 שעות, או עד הכרוב הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך