בריוש אישי
בריוש הפרט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם מרגרינה, חלב, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), בריוש, ו בריוש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בחלב וביצים. כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח, מרגרינה ומלח לתערובת שמרים ומערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), להסיר 1 כפית מעוגלת של בצק מכל מנה, ולהניח בצד.
מניחים את החלקים הגדולים יותר של בצק בכוסות מאפין מצופה ספריי בישול. לעשות חריץ עמוק במרכז כל חלק באמצעות אצבע משוריינת. לעצב את חתיכות שמורות של בצק לכדורים. הקש כדור בצק אחד לתוך כל חריץ. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
שלב 1 כף מים ביצה לבן; מברשת על הבצק.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.