סלמון Beignets עם פלפל אדום Rémoulade דורש על 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שמן צמחי, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלק סרטנים עם Remoulade פיקנטי, סלק סרטנים ברוטב רימולד, ו סרטנים-סלק חצילים עם רוטב Remoulade.
הוראות
1
Saut הראשון 5 מרכיבים 1 כף. שמן חם במחבת בינונית על חום בינוני 3 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים תערובת בצל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הוסף סלמון למחבת; לבשל, מכוסה, 9 דקות או עד כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר לצלחת, ולתת לעמוד 20 דקות. סלמון פתית; מערבבים לתוך תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
בצל
5
לטאטא יחד תערובת אפייה, ביצים, וחלב בקערה גדולה רק עד מעורבב; מערבבים בתערובת סלמון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייה
סלמון
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
זרוק תערובת סלמון על ידי כף חופנים לתוך שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. פריי, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
ניקוז על מגבות נייר. להתחמם על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול בתנור 200.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.